نمایش اطلاعات درباره‌ی snippet editorشما می توانید برای ورود به ویرایشگر محدوده، روی هر پارامتر در پیش نمایش کلیک کنید. پیش نمایش عنوان سئو:راهنمای تروفی های بازی Crash Bandicoot N. Sane Trilogy | نسخه اول

پس از مدت ها با بخش جدید آموزش تروفی و پلاتینیوم کردن بازی های روز دنیا در خدمت شما هستیم و اولین آموزش چیزی نیست جز آموزش تروفی های نسخه اول بازی محبوب و خاطره انگیز Crash Bandicoot که به تازگی با نام Crash Bandicoot N. Sane Trilogy با گرافیکی خارق العاده بازسازی و به صورت انحصاری برای PS4 عرضه شده است. در ادامه شما می توانید راهنمای تروفی های بازی Crash Bandicoot را برای اولین بار بین سایت های ایرانی در وبسایت جزیره بازی مشاهده نمایید !


راهنمای تروفی های بازی Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

(این آموزش مربوط به نسخه اول این سه گانه است)

نام بازی: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
درجه سختی: 8 از 10
زمان مورد نیاز برای پلات کردن بازی: 15 تا 30 ساعت
تروفی های آفلاین: 23
تروفی های آنلاین: ندارد
تروفی از دست دادنی: ندارد
تروفی گلیچ شده: ندارد
درجه سختی: تاثیری ندارد ( بازی درجه سختی ندارد ! )
حداقل مقدار اتمام بازی: 2 بار


معرفی بازی Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

به خاطرت کودکی خود خوش آمدید ! بازی که سالها پیش برای PS1 منتشر شد ؛ هم اکنون با کیفیت Full HD برای PS4 منتشر شده و نمرات خوبی را از منتقدین دریافت کرده است ! این بازی هم اکنون به صورت انحصاری برای کنسول نسل هشتمی سونی در دسترس است و البته امکان دارد که در آینده کمپانی اکتیویژن این بازی را برای پلتفرم های دیگر نیز عرضه کند !


لیست تروفی های قسمت اول بازی Crash Bandicoot N. Sane Trilogy:

توضیح تروفی: تمامی تروفی ها را دریافت کنید

توضیح تروفی: باس فایت Papu-Papu را شکست دهید ! ( در مراحل داستانی است و خودکار باز میشود )

توضیح تروفی: باس فایت Ripper Roo را شکست دهید ! ( در مراحل داستانی است و خودکار باز میشود )

توضیح تروفی: باس فایت Koala Kong را شکست دهید ! ( در مراحل داستانی است و خودکار باز میشود )

توضیح تروفی: باس فایت Pinstripe Potoroo را شکست دهید ! ( در مراحل داستانی است و خودکار باز میشود )

توضیح تروفی: باس فایت N. Brio را شکست دهید ! ( در مراحل داستانی است و خودکار باز میشود )

توضیح تروفی: باس فایت N. Cortex را شکست دهید ! ( در مراحل داستانی است و خودکار باز میشود )

توضیح تروفی: در اولین مرحله که خرچنگ های زیادی حضور دارن ، یک اسپین انجام بدید تا با پرتاب یکی به دیگری هم برخورد کنه ! ( به هیچ وجه روی اونا نپرید !) تروفی آسان و تقریبا غیر قابل از دست دادنه !

توضیح تروفی: بسیار سادس ! با شکستن بعضی جعبه ها آیکون هایی به شکل صورت کراش هست که لایف یا جون اضافه میده و شما باید بجای خوردن یکی از اونا رو اسپین کنید !

توضیح تروفی: با بدست آوردن سه توکن که در بعضی مکان و جعبه ها قرار داره میتونید یک پلتفرم رو در مپ آنلاک کنید که یک مرحله اضافی باز میشه و تروفی براتون فعال میشه !

توضیح تروفی: برای بدست آوردن الماس رنگی باید تمام جعبه های نقشه را بدون مردن یا ضربه خوردن بشکنید . اولین الماس را در مرحله ” Lost City ” میتوانید بدست آورید ! ( الماس سبز در این مرحله باز خواهد شد ! )
حالا به مرحله قبلی یعنی ” Jungle Rollers ” برگردید تا الماس سبز راه جدیدی رو باز کنه تا از اون طریق الماس مخفیو بدست بیارید . ( در یک پلتفرم قرارداره )

توضیح تروفی: این تروفی در جزیره دوم در مرحله ” Sunset Vista ” باز میشه . برای بدست آوردن کلید باید هر سه توکن رو بدست بیارید و مرحله اضافی رو هم با موفقیت به اتمام برسونید .

توضیح تروفی: این تروفی در جزیره سوم در مرحله ” Jaws of Darkness ” باز میشه . برای بدست آوردن کلید باید هر سه توکن رو بدست بیارید و مرحله اضافی رو هم با موفقیت به اتمام برسونید .

توضیح تروفی: 13 الماس پیدا کنید ( در تروفی بعدی راجب به الماس ها توضیح خواهیم داد )

توضیح تروفی: 26 الماس پیدا کنید
در کل در بازی 26 الماس وجود داره:
Colored Gems : الماس های رنگی  که 6 تان و با شکستن تمام جعبه ها و بدون مردن پس از اتمام مرحله آنلاک میشن !
Clear Gems : با همان روش الماس مخفی ( پیدا کردن الماس رنگی و بازگشت به مرحله قبل ) میتوانید این الماس ها که 20 تا هستند را پیدا کنید !

توصیح تروفی: برای ترجمه کلمه ” Relic ” واژه مناسبی در زبان فارسی پیدا نکردیم ! wp-monalisa icon
برای باز کرن تروفی 5 آیتم Relic بدست بیارید ! ( در دو تروفی بعدی توضیح میدیم راجب به این آیتم )

توضیح تروفی: برای باز کردن تروفی 10 آیتم Relic بدست بیارید ! ( در تروفی بعدی توضیح میدیم راجب به این آیتم )

توضیح تروفی: برای باز کردن تروفی 26 آیتم Relic بدست بیارید !
این آیتم ها در صورتی که مرحله رو در زمان معینی طی کنید بدست میان ( قبلش باید بصورت نرمال مرحله رو تموم کنید )
این آیتم ها سه نوع دارن که بهترین اون ها گلد هست که برای این تروفی ها  مورد نیازه و این تروفی سخت ترین تروفی بازیه ! در حین بازی هیچ چک پوینتی نیست و اگر بمیرید با از دست دادن زمان به اول مپ برمیگردید ! سعی کنید آروم مراحل رو طی کنید و نمیرید !

توضیح تروفی: در جزیره اول در یک تله یا چاله بیفتید و بمیرید ! تروفی براتون باز میشه !


توضیح تروفی: در جزیره سوم با یک تله الکتریکی برخورد کنید و بمیرید !

توضیح تروفی: در یک مرحله هیچ جعبه ای رو نشکنید و مرحله رو بدون مرگ به اتمام برسونید . بهترین مرحله ، جزیره اول هست که با جا انداختن هر 49 جعبه تروفی براتون باز میشه !

توصیح تروفی: کوکو شخصیتی جدیدی در نسخه ریمستره که با شکست دادن اولین باس یک راه جدید در نقشه انتخاب جزیره باز میشه و با کلید R2 میتونید بین کراش و کوکو سویچ کنید . حالا کوکو رو انتخاب کنید و در یک جزیره پنجم دشمن رو اسپین کنید تا تروفی براتون باز بشه !

توضیح تروفی: با شکستن تمامی جعبه ها و خوردن سیب ها میتونید لایف بدست بیارید . توجه کنید که باید در یک مرحله باشه ! ( مرحله اضافی هم حسابه )


خب اینم از راهنمای تروفی های بازی Crash Bandicoot ! بدون شک میتونید با آموزشی که در بالا مشاهده کردید تمامی تروفی های بازی Crash Bandicoot رو بدست بیارید و البته اینم بگم که بزودی آموزش تروفی دو نسخه دیگه این بازی هم در وبسایت جزیره بازی برای شما عزیزان منتشر خواهد شد تا شما بتونید تمامی تروفی های بازی Crash Bandicoot N. Sane Trilogy رو بدست بیارید و از این بازی زیبا بیش از پیش لذت ببرید  :eyes:


نظرات خود را درباره آموزش تروفی های بازی Crash Bandicoot با ما در میان بگذارید !

کپی برداری بدون ذکر منبع شرعاً حرام می باشد !

منبع: جزیره بازی